Комбайн Massey Ferguson 7347S ACTIVA – безкомпромісна якість збирання за найкращою ціною - Agrospace
Комбайн Massey Ferguson 7347S ACTIVA – безкомпромісна якість збирання за найкращою ціною

Напередодні літніх польових робіт компанія «Агроспейс» продовжує знайомити аграріїв з найкращими зразками збиральної техніки від світового лідера – AGCO. Пропонуємо до Вашої уваги високопродуктивний клавішний комбайн Massey Ferguson 7347S ACTIVA. Ця техніка поєднала в собі такі цінні риси, як універсальність (можливість збирання будь-яких культур, у будь-яких умовах), економічність, довгий термін служби, простоту і разом з тим – високу ефективність. А головне, що до кінця літа комбайн Massey Ferguson 7347S ACTIVA можна придбати за неймовірно низькою ціною -170 тис. євро!

 

Комбайн Massey Ferguson 7347S ACTIVA

 

Комбайн Massey Ferguson 7347S ACTIVA виробляється в Італії на високотехнологічному обладнанні. Це машини нового покоління, у розробку яких вкладено талант та досвід найкращих інженерів корпорації AGCO, що спеціалізуються саме на виробництві збиральної техніки.

 

Якщо театр починається з вішалки, то збирання – зі жниварки. Комбайн обладнано 7-метровою жниваркою FreeFlow. Пропускну здатність шнека дозволяють збільшити розташовані по всій його ширині пальці – завдяки такій конструкції забезпечується швидка подача маси до транспортеру похилої камери. Максимальна ефективність, надійність роботи та мінімізація забивання відбувається завдяки використанню ріжучого апарату Schumacher (швидкість роботи коси - 1254 зрізів на хвилину).

 

Комбайн обладнано відцентровим сепаратором та прийомним бітером, який сприяє більш рівномірному розподіленню хлібної маси – для найкращих показників обмолочування та сепарації.

 

Висока якість обмолочування у комбайні Massey Ferguson 7347S ACTIVA досягається завдяки високоінерційному молотильному барабану (діаметр 600 мм). Для ефективної роботи барабан оснащено баластними брусками для нівелювання граничних навантажень, зменшення перебивання соломи, зниження ризику забивання та для зменшення витрати пального.

 

Площа активної сепарації 6-клавішного комбайна Massey Ferguson 7347S ACTIVA – 2,25 кв.м.

 

При нормальних сухих умовах збирання, для зниження завантаження система очищення та заощадження пального у відцентровому сепараторі передбачена можливість виведення підбарабання з роботи.

 

Висока ефективність очищення зерна у комбайні досягається завдяки верхньому універсальному решету, який забезпечує оптимізацію повітряного потоку та зниження завантаження нижнього решета дрібною купою. Площа очищення - 5,58 кв.м.

 

Об’ємний зерновий бункер місткістю 8600 л оснащено великим оглядовим склом та електроприводом  складання кришок. Оптимальна висота шнека дозволяє вивантажувати врожай у будь-який транспортний засіб, у полі чи на дорозі, зі швидкістю до 85 л/сек.

 

Розробники комбайнів Massey Ferguson завжди знаходяться на вістрі передових аграрних тенденцій. Так, подрібнювач соломи у комбайні розроблено спеціально для аграріїв, що застосовують ресурсозберігаючу мінімальну обробку ґрунту. Машина ідеально подрібнює та рівномірно розподіляє солому по полю, а завдяки особливій конструкції ножів зменшується споживання енергії.

 

Комбайн обладнано надійним двигуном AGCO SISU POWER потужністю 306 к.с., з функцією PowerBoost – для одночасного збирання та вивантажування збіжжя.

 

Кабіна Proline – простора, з покращеним оглядом, розроблена для максимального комфорту та зручності роботи оператора. На бічній панелі (підлокітнику) розташовано багатофункціональний джойстик нового покоління Powergrip. Завдяки новітнім технологіям керувати процесами збирання, не виходячи з кабіни комбайна, стало дуже легко!  Так, за допомогою одного натискання клавіші забезпечується виліт/складання вивантажувального шнеку, автоматично регулюється швидкість мотовила (на джойстику або кольоровому сенсорному моніторі), а завдяки електрогідравлічному управлінню досягається висока точність гідрохода. Регулювати швидкість пересування комбайна при збиранні культур дуже легко: більший хід – вище прискорення – уповільнення руху.

 

Нагадуємо, що до 31 серпня компанія «Агроспейс» пропонує комбайни Massey Ferguson 7347S ACTIVA за дуже привабливою ціною – усього 170 000 євро!

 

               

 

Суховеев Василий, руководитель отдела продаж техники Агроспейс

«Велика перевага при купівлі техніки в «Агроспейс» - найвищий рівень сервісу, від зручних умов  фінансування (у кредит або лізинг) до якісного та своєчасного ремонту. Сервісний супровід розпочинається для клієнта з навчання його механізаторів особливостям експлуатації та обслуговування техніки, і триває протягом усього періоду співпраці. Досвідчені сервісні спеціалісти «Агроспейс» (які, до речі, регулярно підвищують рівень своєї кваліфікації в Україні та за кордоном) оперативно реагують на звернення, забезпечуючи безперебійну роботу техніки. Поставки запчастин – стабільні та швидкі», - розповів керівник відділу продажу техніки «Агроспейс» Василь Суховєєв.

 

 

 

Для більш докладної інформації телефонуйте:

Моб.: (067) 524 71 55, Василь